Saturday, August 15, 2009

Californien, Alameda,

Nu är vi framme.
Att flyga västerut gav oss många "gratistimmar". Det gillar jag, nu när energin är på topp, då är det härligt att få nio timmar till gott.
Solen skiner och vår båt är nu väckt ur sin slummer, luckorna upp, in med frisk luft. Tack och lov dök alla våra värdefulla väskor upp på rullbandet på San Fransisco int. airport, och vi kom lindrigt undan i tullen. Inga frågor om vad vi skall ha antennkablar, transponder, nödsändare, mer kablar, adaptrar, och två datorer till. Vi är mycket tacksamma, det kunde ha blivit missuppfattningar. Vi har ju tyckt att vi har packat extremt tungt och otympligt baggage, men när vi stod där i ankomsthallen hade det samtidigt kommit ett plan från HongKong med Cathay Pacific, jag lovar, alla med det planet hade packningar som överskred vår. Nu har vi börjat packa upp, väckt upp datorerna, kopplat upp oss mot WiFi. Livet är ungefär som vanligt.....
Imorgon skall vi till IKEA, vi har en lång inköpslista med allt från lakan, handukar till lingonsylt.

4 comments:

  1. SKÖNT att höra att all gick väl med er och bagaget!

    ReplyDelete
  2. suss i stora världenAugust 16, 2009 at 3:30 AM

    Klart att det gick bra med bagaget, fattas bara annat när så mycken oro var investerad i det!

    ReplyDelete
  3. f-k bagaget- har du laddat ner och tittat klart på 24?
    Lycka till på IKEA- dom har en lykta för blockljus som heter Borrby..../Linda

    ReplyDelete
  4. @suss: Trodde att de små monstren som sitter och väljer ut vilket bagage som ska skickas till fel världsdel hade sensorer för att kunna plocka ut just det som hade störst oros-aura.

    ReplyDelete