Friday, March 7, 2014

Livet är härligt

Vi har nu två surdegar som gör att vi är fast i Panamas klor. Nya förseglen som ligger hos någon sur tulltjänsteman, samt watermakern som trots nya "endplugs" vägrar ge oss annat än saltvatten.
Hur gör man då för att inte låta väntans vanmakt ta över ?
Man försöker se allt positivt, slutföra alla andra projekt, summera dagen och se vad vi lärt oss idag.

Idag har vi lärt oss att vår agent Roy kontaktat en chef för att komma ett steg närmare vårat paket. Om vi gör en snabb värdering är detta ett framsteg, då karnevalsdagarna som nu tack och lov är över, var kontoret inte ens öppet.
Watermakern (pump och membran) har nu åkt iland för tester i en högst trovärdig verkstad (tror vi), vi har betalt en summa för att de skall utföra jobbet. En snabb värdering är detta också ett framsteg.
Under tiden handlar vi billig rom och andra förnödenheter för några månader framöver, sämre kan man ha det.

6 comments:

  1. ...och man kan göra som Thomas: ta på sig en Beatleströja, röd och grann och toppa med en kul mössa - det måste ju muntra upp den mest dystra väntan! Go Thomas!: It´s getting better - be glad that you´re not fixing a hole (in the boat) - after all it´s just a day in the life - and tomorrow never knows - it might be a good morning, good morning - and after all: all you need is love!!! Bidrar härmed med lite Beatlesquizz- låtar. Dom kan ju ni klura ut medans ni sitter där och väntar.

    ReplyDelete
  2. Hallo Ove from Panama comes the answer:
    Getting better Sgt Pepper,
    A day in life, Sgt Pepper,
    Tomorrow never knows, Revolver,
    Good morning good morning Sgt Peppers,
    All you need is love

    Anastasia cinq point.

    ReplyDelete
  3. Bra där! Fixing a hole är oxå från Sgt Pepper! Nya quizzar kan komma!

    ReplyDelete
  4. Ove du vet att jag älskar spel och dobbel, jag vinner ju alltid

    ReplyDelete
  5. Åh herregud......när t o m Hanna tröttnat på alla Beatlesquizzar slår han klorna i er!
    En annan fråga- har ni bråttom på nåt sätt? Tare lite takeiteasy! Manana! Livet och Stilla havet ligger kvar. Påskön och Galapagos ska inte åka nånstans. Tahiti o taditi kommer att finnas där närhelst ni kommer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vi börjar komma i de tempot Linda, men fortfarande finns det en just-in-time djävul i mig. Jag jobbar på det seriöst.

      Delete